Category Archives: Jazz

9 Comments on " Lepi Bora i Slatki Greh - Eh Da Imam Harem, Harem (Cassette, Album) "

  • Disa ditë më parë, shefi i qeverisë, Edi Rama dhe kryetari i shtetit, Ilir Meta, dy miqtë e vjetër dhe armiqtë e rinj, kishin një takim kokë më kokë, që zgjati diçka më shumë se një orë. Ishte një takim i pritur, pasi, në gjithë paraqitjen e tij të jashtme, çështja e detit, e kërkonte [ ].
  • Psikoza që Hashim Thaçi e ka një fuqi mbinatyrore për t’i kontrolluar të gjithë proceset është e frikshme. Kjo është irracionale. Në fundin e Luftës së Dytë Botërore, derisa forcat aleate po marshonin në të katër anët drejt portave të Berlinit, gjermanët e hutuar edhe më tutje nuk mund të besonin që u .
  • Discover releases, reviews, credits, songs, and more about Lepi Bora i Slatki Greh - Eh Da Imam Harem, Harem at Discogs. Complete your Lepi Bora i Slatki Greh collection.
  • Lepi Bora i Slatki Greh Lepi Bora i Slatki Greh - Eh Da Imam Harem, Harem (Album) 2 versions Diskoton.
  • "Harlem Shake", kështu quhet trendi më i ri i videove që kanë pushtuar internetin ditët e fundit. Në këto video, shfaqen persona të ndryshëm të cilët kërcejnë e lëvizin në mënyrë jo shumë të zakontë, nën tingujt e këngës me të njëjtin titull nga artisti Baauer. Një video të tillë mund ta krijojë kushdo. Interesante.
  • 3- Medhhebi i Imam Shafiut, Allahu e mëshiroftë Shafiu, Allahu e mëshiroftë thotë: “Kam lënë në Irak një gjë që i thuhej poezi, e kanë shpikur zindikë[17] për t’i larguar njerëzit nga Kur’ani.”[18] Ibën Tejmijje thotë:[19] “Ajo që ka përmendur Shafiu është se muzika është prej shpikjeve të zindikëve”, kjo.
  • Pyetja: Selam alejkum e nderuara redaksi! Desha t’ju drejtohem me një pyetje. A lejohet hakmarrja te muslimanët? Përgjigjja: Falënderimet i takojnë Allahut, paqja dhe bekimet e Tij qofshin mbi të Dërguarin e Tij Muhamed, mbi familjen, shokët dhe të gjithë ata që ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gjykimit!
  • HUTBE - Pasuria haram. Rezyme e hutbes: 1- Rëndësia e rinisë; 2- rreziku i devijimit të rinjve; 3- shpëtimi i gjeneratës së sahabeve nga devijimi ideologjik; 4- qëndrimi i sahabeve gjatë fitneve; 5- devijimi moral; 6- roli i familjes në edukimin e të rinjve; 7- domosdoshmëria e luftimit të varfërisë; 8- roli i shkollës në përgatitjen e të rinjve; 9- feja është mbrojtja më.
  • Feb 20,  · Admiral McRaven addresses the University of Texas at Austin Class of - Duration: The University of Texas at Austin Recommended for you.